Noah's Dagboek

Noah's Dagboek

7 maanden alweer!

NoahPosted by Noah 18 Sep, 2008 23:03:49

Deze week is echt weer een hoogtepunt! Vrijdagavond 12 september heb ik voor het eerst gelogeerd, en wel bij opa en oma. Papa en mama hadden een bruiloft waar ze ook nog eens getuigen waren (mama voor Joyce en papa voor Joost). Ze waren door Joost en Joyce uitgenodigd om op het kasteel te blijven slapen en dat was heel bijzonder bij mama.

Maandag 15 september had ik een afspraak in het WKZ met de kinderarts voor een second opinion voor mijn hoofdje. Ik heb een voorkeurshouding gehad (en wel plat op mijn rug) en daardoor was mijn hoofdje platter aan de achterkant. Toen ik eenmaal ging rollen en draaien heb ik nooit meer op mijn achterhoofd gelegen en trok het alweer bij. Op het consultatiebureau gaven ze mama geen duidelijk antwoord en toen ze om een verwijsbriefje voor een second opinion vroeg kreeg ze die direct, met de woorden 'goed idee, mevrouw'. De dokter was heel aardig en ze heeft naar mijn hoofdje gekeken en vond het een milde afplatting waarmee ze adviseerde niets te doen. Nu ik er toch was heeft ze helemaal nagekeken en ik was tiptop in orde.

En..... ik kruip!! Cool he, het is meer buikschuiven/tijgeren maaaaaar ik kom vooruit!

  • Comments(0)//dagboek.noahbohne.nl/#post23

Mama was gisteren jarig!

NoahPosted by Noah 19 Aug, 2008 21:28:44

Hoera, mijn mama was gisteren jarig en werd.. 33 jaar. Oud he.. Ik heb samen met papa een mooie camera-lens gegeven waarmee mama nog meer foto's van mij kan maken. Papa had de lens in de VS besteld en opa & oma hebben de lens mee terug genomen toen ze op vakantie gingen naar de VS. Ook namen ze kleine all-stars voor mij mee, en een heel gaaf jasje van Timberland. Gave baby ben ik he..

Ik ben zondag met papa en mama naar schiphol geweest om opa en oma op te halen, en ik keek mijn ogen uit. Ik heb dan wel geen vliegtuig gezien, maar ik zag zo veel mensen en lampjes.. wow!

Heb ik je al verteld dat ik nu kusjes kan geven? Ze zijn nog wel een beetje kwijlerig en ik geef ze met open mond, maar ze komen recht uit mijn hartje hoor. Mama vindt mij dan de aller-, aller-, allerliefst! En ik haar ook hoor..

  • Comments(0)//dagboek.noahbohne.nl/#post22

Waterpokken

NoahPosted by Noah 19 Aug, 2008 21:19:09

1 Augustus 2008

Opeens had ik allemaal rode bultjes. Mama dacht nog even aan warmte-uitslag maar langzaamaan werden het blaasjes en werden het er steeds meer. Ik zat er helemaal onder en kreeg ook een beetje koorts. Helaas kon ik door de koorts niet naar het Kinderdagverblijf en moest mama haar werk afbellen. Overdag ging het allemaal wel redelijk goed, maar 's nachts werd ik vaker wakker en moest ik wel een beetje huilen.

Na een week drogen de eerste bultjes weer een beetje op en na nog een week zag ik er weer prachtig uit!

  • Comments(0)//dagboek.noahbohne.nl/#post21

Prikken

NoahPosted by Noah 10 Jul, 2008 22:41:58

4 maanden & 3,5 week oud

Vorige week vrijdag moest ik naar het CB, maar ik was een beetje koortsig. Mijn verhoging was 38,2 en dat vonden ze bij het CB te hoog voor de vaccinaties. Hoera! Ik werd nog wel even gemeten en gewogen, en ik woog 7620 gram en ben al 68,5 cm. De 4(!) nachten er na ben ik na 2.00 uur elk uur even wakker geworden. Ik wilde dan graag even knuffelen, of mijn speentje. Dus je kunt je voorstellen dat Papa & Mama gesloopt waren.. Maar met een neusspray voor babies, en een potje Luuf gaat het al een stuk beter. En slaap ik weer de hele nacht door!

Vanmiddag mocht ik terug voor de prikken, en aangezien het oma-dag is op donderdag zou Oma met mij meegaan. Mama kon het toch niet over haar hart verkrijgen om me niet te kunnen troosten na die rot prikken, dus heeft ze een paar uur verlof opgenomen zodat mama met mij mee kon. Oma ook gezellig mee, en je raadt het al.. Gewoon geen kik geven he. De eerste prik had ik niet eens door, en bij de 2de shot protesteerde ik hooguit 10 seconden. Mama natuurlijk beretrots, én ze was lekker op tijd thuis van haar werk. Papa ging aan het eind van de dag golfen en Oma bleef lekker eten. Blog Image

Sinds een paar weken eet ik al een beetje fruit. Banaan en peer vind ik heerlijk. Perzik eigenlijk helemaal niet zo. Aardbeien gaan wel, maar met banaan gemengd is echt heerlijk!

Ook rol ik sinds een week van mijn rug naar mijn buik. Ik vind dat een paar minuten heel erg leuk, maar dan ga ik toch maar heel hard roepen (lees huilen) dat mama me weer moet omdraaien!

  • Comments(0)//dagboek.noahbohne.nl/#post20

Moederdag

NoahPosted by Noah 11 May, 2008 10:10:59

12 weken en 2 dagen oud

Vandaag is het moederdag en ik heb mama een heel mooi knutselwerkje gegeven, die ik heb gemaakt bij de Groene Ridders (kinderdagverblijf). Kijk eens hoe mooi..

Vanmorgen kreeg ik van papa mijn flesje, en gingen we samen ontbijt maken voor mama. We gingen mama wakker maken, en ik heb mijn kadootje gegeven. Ze was blij joh.

Vanmiddag gaan we naar Opa en Oma W. toe, en daar gaan we lekker barbeque'en. Morgen komen Opa en Oma B. en Chantal weer bij mij kijken. Gezellig he.

  • Comments(2)//dagboek.noahbohne.nl/#post19

Mijn eerste (mini)vakantie!

NoahPosted by Noah 02 May, 2008 20:39:58

11 weken oud

Ik ben met papa en mama lekker een paar dagen naar zee geweest. Mijn opa & oma huren elk jaar een heel leuk huisje vlak bij de duinen en papa en mama gaan ze altijd een paar dagen opzoeken. En dit jaar ging ik dus ook mee. De hele auto zat vol met spullen, mama mopperde dat het wel leek of we 3 weken gingen ipv 3 dagen.. De wandelwagen moest mee, mijn maxi cosi, de tummitub, veel luiers en kleertjes, maar ook papa en mama's golfsets hoor!

Blog Image

We liepen lekker door de duinen, en omdat de wagen teveel zou hobbelen mocht ik in de babybjörn bij papa. Lekker een beetje rondkijken, om vervolgens mijn oogjes lekker dicht te doen.. We hadden de wandelwagen wel meegenomen omdat we op de terugweg via de weg zouden lopen en mijn mama hoopte dat ik lekker zou slapen in de wagen tijdens het etentje. Maar nee hoor, na even geslapen te hebben werd ik toch weer wakker en heb ik lekker een beetje rondgekeken.

Maandag ga ik voor de eerste 'echte' keer naar het kinderdagverblijf! Mama moet maandag weer werken na 17 weken thuis te zijn geweest, en ze vindt het geloof ik, een dubbel gevoel. Ze wil mij absoluut niet missen, maar ze kijkt wel uit naar het bijkletsen met collega's.

  • Comments(2)//dagboek.noahbohne.nl/#post18

Kinderdagverblijf

NoahPosted by Noah 21 Apr, 2008 15:14:47

9 weken en 3 dagen oud

Vandaag ben ik voor de allereerste keer naar het kinderdagverblijf geweest. Nog wel samen met mama, maar het laatste uurtje was ik er helemaal alleen. Eerst had mama de intake waar ze heel veel vertelde over alle regeltjes, en daarna gingen we kennismaken in mijn groepje.

Ik zit in groepje de Groene Ridders, en mijn leidster heet Tessa. Toen mama om 12 uur naar huis ging lag ik nog lekker in wandelwagen te slapen, en om 12.45 uur heeft Tessa mij wakker gemaakt voor een schone luier en een lekker flesje. Zoals mama al had voorspeld was ik veels te druk met om me heen kijken, dat ik eigenlijk vergat te drinken.. Er waren allemaal kindjes om me heen en ik heb alles goed bekeken, en ja dan drink ik dus niet zo veel. Tessa heeft het na een tijdje weer geprobeerd en toen dronk ik nog een klein beetje extra. Toen Tessa mijn luier ging verschonen ging ik zelfs al naar haar lachen; ik heb dus helemaal niet gehuild..

Om 13.45 uur kwam mama weer binnenlopen en ik zat lekker in mijn wipstoeltje om me heen te kijken in de babyhoek. Maandag mag ik weer wennen, en dan van 9.30-12.30 uur. En de dinsdag wordt het al bijna voor het echie want dan wen ik maar liefst tot 15.30 uur.

  • Comments(2)//dagboek.noahbohne.nl/#post17

Inentingen

NoahPosted by Noah 19 Apr, 2008 16:15:48

9 weken en 1 dag oud

Gisteren moest ik weer met mama mee naar het Consultatie buro. Papa zou ook mee gaan, maar hij moest werken ergens boven Groningen dus toen is oma met ons mee gegaan. Toen we daar aankwamen werd ik weer helemaal uitgekleedt, en werd ik gemeten en gewogen. Ik weeg nu 5835 gram en ben 60,5 cm lang. Goed gegroeid ben ik he!! Daarna ging die wijkverpleegkundige met mama over mij praten, en mama vertelde dat ik een voorkeur naar links heb en dat ze dat al aan het aanpakken was. Ze ging even kijken en zag dat ik inderdaad een lichte voorkeur voor links heb. Ook vroeg mama wat ze kan doen aan mijn platte achterhoofdje, en nu mag ik lekker op mijn zij liggen als ik in de box lig. De ene keer op links, en de andere keer op mijn rechterkant.

En toen gebeurde het... Ik kreeg zowaar 2 hele grote prikken in mijn bovenbeentjes. Mama moest bijna huilen want ze vond het zo zielig voor me. Ik moest echt heeel hard huilen, en heb vervolgens de hele middag geslapen. Gisteravond had ik er zelfs wat koorts van, maar mama was ook helemaal niet lekker dus we lagen lekker naast elkaar te slapen.. Vandaag is nog niet helemaal mijn dag, maar morgen moet alles weer helemaal in orde zijn.Blog Image

  • Comments(2)//dagboek.noahbohne.nl/#post16
Next »